Yritysesittely

Eräänä päivänä Christine löysi matkalaukustaan kirahvin. Hän itse oli saapunut Afrikasta Suomeen opiskelijana. Hänen huomaamattaan mukana oli tullut myös iloinen, hyvin tyylikäs ja siisteydestä innostunut kirahvi.

Kirahvi kertoi, että se on uuden ajan kirahvi ja tuo mukanaan Afrikasta Suomeen aurinkoista palveluasennetta ja inhimillistä lämpöä. Kirahvi haluaa auttaa asiakkaita elämään siisteissä ympäristöissä ja nauttimaan arjen kauneudesta.

Kirahvin nimi on Era, se tarkoittaa uutta aikakautta ja hyvää tuulta.

Yhdessä tiiminsä kanssa Christine päätti toteuttaa kirahvin lämpimän vision ja perusti Uusi Era Palvelut Oy:n, joka tarjoaa siivouspalveluita ja palvelee asiakkaita kirahvimaisella asenteella.

Kirahville on tärkeää kauneus ja yksityiskohdat. Se on luonteeltaan tarkka ja huomaa pienetkin asiat. Pitkän kaulansa ansiosta kirahvi pystyy havainnoimaan helposti laajoja kokonaisuuksia. Se löytää keinot korkeidenkin paikkojen siivoamiseen. Elegantisti ja hillitysti kulkeva kirahvi on perusteellinen mutta ei pidä turhaa meteliä itsestään. Se on ystävällinen, luotettava ja sitkeä kaveri, joka sopeutuu helposti erilaisiin tilanteisiin – aivan kuten Uusi Era Siivouspalvelut Oy.

Tietenkin kirahville on tärkeää luonnon kunnioittaminen ja ekologisuus. Myös tämä näkyy yrityksemme toiminnassa vahvasti. Kirahvi haluaa pitää luonnon puhtaana yhtä lailla muille kirahveille kuin kaikille muillekin maailman olennoille.

Kirahvi on ylpeä tehokkaasta ja luotettavasta tiimistään, jotka vievät kirahvin siivousasennetta asiakkaille Tampereen seudulla!

http://www.uusierapalvelut.fi